heldag i västervik

igår var jag mina barn och min mamma på kalas för min bror. så vi var i väservik en hel dag igår. även den jag träffade på dansen som jag skrev om var med och även min bäsa vän irre och hennes man plus yngsa dotter var med. vi åt sen lunch där inne och sen efterrätt som jag hade gjort. jag hade gjort brylépudding och de var uppskattat. efter det var vi ute och rastade av barnen. när vi kom in så umgicks vi och lyssnade på musik. efter ett tag så åt vi lite snittar och barnen la sig efter det och då hade vi vuxna egen tid. det var skönt efter en dag med stoj. vi spelade kort på kvällen när barnen somnat.
 
 
 
 
 
 
min bästa vän irre och min son wille som hon är gudmor till.
 
//ha det gött

kalas

ja i fredags så fyllde min äldsta son melvin 4 år så idag hade vi kalas. det var lite familj som var här och sen 2 av mina kompisar. en av dem är min bästa vän och hon vet vem hon är. så här blev tårtan denna gång:
 
 
här blåser han ut ljusen
 
 
dessa pusslena fick melvin av mig och sin lillebror redan i fredags när han fyllde.
 
 
dessa presenterna fick han av mormor
 
 
 
 
 
 
dessa fick han av min bästa vän och hennes familj
 
 
dessa fick han av min andra kompis och hennes kille
 
 
 
dessa fick han av morbror christer och tant milena och deras familj
 
 
 
denna fick melvin av morfar och Gunilla
 
 
Även min yngsta son wille fick en present av morfar och Gunilla för dem var inte på hans kalas. denna fick han av dem.
 
 
Melvin fick denna på dagis i fredags.
 
 
ja detta var melvins kalas så nu är han 1 år äldre. åren går fort.
 
//ha det gött
 
 
 
 
 
 
 
 

grillkväll

I lördags var jag och mina barn på grillkväll hos min bästa bästa vän och hennes man. dem hade 1 av 3 döttrar hemma. det var även den killen som vi blev kompisar med när vi var på dansen en vecka innan. jag umgås med han som kompis än så länge men framtiden får utvisa om hur det blir. vi alla hade en väldigt trevlig kväll hos min vän. vi grillade och åt, sen på kvällen spelade vi kubb. 
 
 
 
dagen efter på söndagen så gick vi till lekplatsen och lekte med barnen. då var fortfarande killkompisen med för han hade sovit över hos mig. även då hade vi kul. jag har alltid kul med min vän för hon har så fin och bra humor, 
 
 
Här är min fina, bästa och gulliga vän som jag aldrig kan vara utan. hon plus mina barn är mitt allt.
 
 
min fina wille
 
//ha det gött

RSS 2.0