uppföljning på adhd

Nu har jag fått ett svar på egenremissen som jag skickade till barn på sjukhuset i Västervik. Ordagrant lyder svaret så här:

Adhd-diagnos ställs av Bup-teamet och erfarenhetsmässigt är det svårt att utreda barn i melvins ålder. Misstanken kan dock väckas redan tidigt i livet och då är det viktigt att det finns en bra kontakt med personal i förskola och på BVC. Jag noterar i journalen att det redan finns en pågående kontakt med psykolog i barnhälsovården, BVC, vilket är utmärkt och jag rekommenderar starkt att denna kontakt fortsätter. Om behov av extra stöd skulle finnas så är det viktigt att det uppmärksammas innan skolstart och det är ju några år kvar tills dess. Melvin kommer således inte att kallas till barnmottagningen. Fortsätt kontakten med BVC och psykologen där.

Så löd svaret som jag fick tillbaka efter egenremissen.

//ha det gött

wille

Min William har utvecklats mycket dem två senaste veckorna. Han börjar krypa mycket mer än att hasa på rumpan nu. Han har även börjat att resa sig mycket nu och även går när han håller i sig i olika saker. Så det kommer nog inte dröja så länge innan han går helt själv.Nästa onsdag ska vi upp till Linköping. Läkarna vill kolla på snoppen hur det har blivit efter operationen. Jag tycker det ser fint ut så det gör nog dem med. Han kissar som han ska och det verkar inte vara något läkage. Vi får se vad dem tycker.

//ha det gött

adhd

Ja nu har jag själv kontaktat läkare på barn på sjukhuset. Det går ju inte att gå via BVC för då blir det bara till barnpsykolog. Jag vill liksom kolla upp om melvin har adhd eller annan diagnos. 


Nu är sommaren typ över. För trots det är fint och varmt om dagarna så är det knappt 10 plusgrader på kvällarna och nätterna. Imorgon måndag börjar alla skolorna igen efter sommarlovet. Så nu är det inte så långt kvar till jul "hihi".

//ha det gött

träning

Ja i höst ska jag verkligen sätta igång ordentligt med träning. Från och med vecka 36 ska jag träna bugg 3 på måndagar och Zumba på onsdagar. Dem andra dagarna blir det promenader om man hinner. Jag får ju ändån motion när jag cyklar till skolan. För jag kommer cykla till skolan fram tills halkan kommer för när den kommer tar jag bilen. Sen blir ju magoperationen i höst någon gång.

//ha det gött

RSS 2.0