linköping

i söndags åkte vi till linköping och var på ikea och ikanohuset. jennys dotter ida var med och skulle shoppa för sitt presentkort. först handlade vi det på ikea som jag skulle ha. jag handlade förvaringslådor som man har under sängen. dem är under melvins säng. wille fick en annan låda med att ha under sängen. vi köpte även madrasskydd och höga stolar som barnen ska sitta på när vi äter. när vi var färdiga där så gick vi ut med det i bilen och sen gick vi in på ikanohuset. vi åt lunch först och sen shoppade vi. jag handlade ett sänka skepp spel och 2 hantlar en på 2 kg och en på 1 kg. när vi var färdiga där så åkte vi hem och sen där på kvällen så var jag jenny och daniel på bilbingo. Jag var jätte nära att vinna men nära skjuter ingen hare.
 
//ha det gött

shoppingdag

i lördags var vi på förmiddagen inne i stan. alltså i västervik. min mamma handlade mat och jag handlade två kuddar till barnen. innan vi åkte hem så åt vi lunch på åmans. vi åkte hem med mammas varor till henne och efter det åkte vi ut till loftahammar för det var loftahammars utställningen i helgen. där shoppade jag lite saker och barnen fick också en sak var.
 
 
dessa bilar fick wille på loftahammars utställningen. det är bilar från filmen bilar.
 
 
dessa byxor köpte jag till mig
 
 
denna kläning köpte jag till mig med.
 
melvin fick en sak som spelar och låter. en valp från barnserien paw patrol. jag filmade den en liten stund men kommer inte ihåg hur man lägger in filmklipp här i bloggen.
 
//ha det gött
 

casanovas

i fredags var det sista dansen för säsongen på parken här i gamleby. det var casanovas som spelade. innan på kvällen så bjöd jag mina vänner på middag. det var jenny med sina barn och hennes pojkvän och det var irre och robban med familj. jag bjöd på kräftor och tacopaj. det var trevligt och mysigt och vi satt ute för i fredags var det varmt. när vi hade ätit färdigt så plockade vi upp allt och satte igång en diskmaskin. irre och robban med familj åkte hem för irre var förkyld och orkade inte gå på dansen. min mamma kom och åt när hon kom från jobbet. mamma var ju barnvakt åt mina barn. jenny hennes pojkvän daniel och jag gick till dansen. jag dansade så mycket så när vi gick hem så hade jag träningsvärk i benen som satt i på lördagen med även på söndagen med.
 
 
 
//ha det gött
 

Bilbingo

Förlåt att jag inte skrivit på över en vecka men har inte haft så mycket att skriva om. Dagarna går och har varit rätt trött om dagarna för min äldsta son melvin vaknar tidigt. Så försöker sova lite grann när barnen är på dagis. Tisdagar och fredagar har jag wille min minsta hemma. Nu i 4 veckor har vi varit en dag i veckan på barnhabiliteringen jag och melvin. Melvin går hos en logoped för ska bli bättre med talet. Vi ska även dit nu på onsdag. På tisdag ska jag på ett möte på af. Jag väntar på svar ifrån 3 jobb. Ett på bowlinghallen här i gamleby och ett på restaurangen rubinen i Västervik och ett på hemtjänsten här i gamleby. Ikväll har jag och min kompis irre varit på bilbingo i Västervik. Vi vann inget idag. Vi ska även åka nästa söndag och då får vi hoppas att vi vinner för det är sista för säsongen.

//ha det gött


allsång

igår var jag och mina barn plus min vän och hennes äldsta dotter på allsång i valdemarsvik. det var sista allsångskvällen för denna sommar. det är dansbandet titanix som håller i dem. dem började med det förra året tror jag det var. vi var igår för det ar den ända gången det var bra gästartister. igår var det magnus carlsson och erika sjöström från drifters. det var även lokala artister som är på framgång.
 
 
 
 
 
 
//ha det gött
 
 

kräftskiva & födelsedag

I lördags var jag och min äldsta son plus min bror och svägerska plus alla deras barn hos min vän med familj och hade kräftskiva. min yngsta son var hos sin pappa i helgen som var.. jag var där vid ca 15.30 och min bror och dem kom vid 16.30. jag hjälpte min vän med maten innan för först åt vi lite pajer och sen åt vi kräftor. efter vi hade suttit och pratat och umgåtts så åt vi smulpaj med rabarber och jordgubbar som jag hade gjort. när vi hade lagt barn och så så satt vi vuxna och spelade lite kort. det är alltid så trevligt att umgås dem familjerna som vi var. det är bara jag med som ska ha en karl. min bror har ju sin tjej alltså min svägerska och min bästa vän har ju sin man så ibland kan jag känna mig som det femte hjulet eller vad man säger.
 
 
här äter vi pajerna
 
 
här med
 
 
här äter vi kräftorna
 
dagen efter så var jag och mina barn för min yngsta kom till 12 plus min bror och hans familj hos våran mamma för hon fyllde år i söndags alltså. jag var där redan strax efter 8.00 men min bror och dem kom till 10.30. vid 12 åt vi lunch som bestod av varmrökt lax och färskpotatis och kalla sås. det var gott. vid 15.30 kom en annan bekant till mamma och mig och då fikade vi på bullar och tårta. en köpt tårta som vi hade beställt på linas skafferi här i gamleby.
 
 
här är min mamma och den blomman som hon fick av min bror med familj. plus att hon nu på söndag blir bjuden på middag på en restaurang av dem.
 
 
denna duschslang med munstycke fick mamma av mig och barnen.
 
//ha det gött
 
 

Secondhandbutik

förra onsdagen den 3 augusti öppnade det en ny secondhandbutik på centrum här i gamleby. jag och min kompis var där och kollade lite på öppningsdagen. men lokalen som det är i är inte stor så dem kan inte ha mycket kläder uppe samtidigt. dem har barnkläder, damkläder och kuriosa samt lite inredning. jag köpte lite kläder och ett halsband.
 
 
denna klänning köpte jag
 
 
dessa mjukisbrallor köpte jag
 
 
detta halsband köpte jag. 
 
jag köpte även nya lampskärmar till mina 2 lampor som jag har som är likadana. en av dem har jag i köket och den andra i vardagsrummet.
 
 
dessa lampskärmar hade jag innan
 

dessa var det jag köpte på den nya butiken.

//ha det gött

RSS 2.0