sjukling

Ja igår på morgonen ringde jag till vårdcentralen och fick en tid hos läkare vid 13.45 åt min melvin. Alltså igår. Han är väldigt hostig och rosslig i halsen. Jag gick med han till dagis igår morse för han hade ingen feber på morgonen. Men dagis ringde till mig sen så fick hämta han tidigare än vad jag skulle gjort. Skulle hämtat han vid 13 från början. Han var inte sitt vanliga jag sa dem på dagis. Slö och inte aktiv. Han sov när jag kom till dagis. På vårdcentralen fick han inhalera så vi var där i 2 timmar. Han fick en hostmedicin utskriven till sig. Jag skulle även som vanligt ge han hans vanliga medicin som han har för sin förkylningsastma. Dem sa på vårdcentralen att det är falsk krupp. Både igår och idag har han mest sovit. Han har även hög feber som han hade börjat få mitt på dagen igår. Han har 40,5 i feber nu. Så vi är hemma resten av veckan och kurerar han så han blir bättre tills på söndag då vi ska ha melvins lillebrors 1 års kalas. 

// ha det gött

Bakning

Ja idag har jag bakat inför min yngsta sons kalas
som vi ska ha på söndag. Tårtorna ska jag göra lite med på fredag och resten på lördag. Jag har bakat nutellacookies och citronkakor med hallonsylt. Jag har även bakat två tigerkakor. 
//ha det gött

handling

Ja då handlade jag en del igår fredag. En shopingvagn plus en halv syskonvagn full med varor och blöjpaket. På den andra halvan av syskonvagnen hade jag min yngsta son. 

Idag har man städat lägenheten inför willes 1 års kalas nästa söndag. Jag har putsat fönster, dammat runt elementen och mellan, dammsugit,  dammat och moppat golvet. Men jag kommer ta ett varv med snabeldraken nästa lördag innan kalaset med. Jag hoppas att kalaset kommer bli lyckat.

// ha det göttälskade barn

Ja snart kan jag bli av med mina barn. Men förhoppningsvis blir jag inte det. Socialen vill ju att jag ska in på utredningshem men det godkänner inte jag. Så dem säger att det kan bli lvu. Men jag godkänner andra insatser som föräldrarstödjare igen och då säger min advokat att det försvårar ett lvu. Jag godkänner inte utredningshem för att jag skulle otrivas så jättemycket och då kan jag inte ta hand om barnen pga det. Jag tar hand om mina barn bra. Jag kan heller inte sommarjobba om jag skulle få ett jobb. Jag blir en bättre mamma om jag får komma ut på jobb och få riktig lön så jag slipper grubbla över pengar. utredningen om detta blir färdig denna vecka eller nästa vecka. 

Snart blir det rättegång för mig igen. Det blir för dem smsen min äldsta sons pappa skrev till mig 2013 i december plus det han skrev till mig på kik. Jag fick papper på det igår ochvdet stog olaga hot och åtal väcks. Undrar hur länge det tar innan man får ett datum för det. 

// ha det gött

babysång

Ja idag har jag varit på babysång med min yngsta wille. Han tycker det är så kul med babysång. Jag pratade med bvc om det där med trång matstrupe. Men dem tror det är bara att han inte riktigt lärt sig tugga och så. Jo han tuggar inte maten riktigt.  Han sväljer typ ner maten direkt även att jag har börjat med mat som är i bitar nu. Jag började med samma mat som vi
äter på nyårsdagen då första dagen på detta året.

imorgon får jag in tvättmaskin här i lägenheten.  Det ska bli så skönt att få in det i lägenheten för då behöver jag inte tvätta i tvättstugan längre. även imorgon så får jag hem mina bokhyllor som ävennär med lite lådor och skåp med. Jag har köpt det hos mamma på hennes jobb. Så imorgon ska jag fixa lite och flytta lite saker och så.

pojkvän

När ska man hitta någon som man kan älska så oerhört mycket som kan älska en lika mycket tillbaka.  Sånt man ser på filmer som jag gråter mär jag ser. Just nu ser jag en film som heter when sparks fly. Den är så romantisk och så kärleksfull. Jag vill också vara med om sånt. Jag vill gifta mig med en kille som är snäll ärlig kärleksfull och romantisk som accepterar mig för den jag är.

// ha det gött

dagis

Ja då blir det dagis imorgon igen för min äldsta son melvin efter en vecka hemma. Nu är han bra i magen och även ingen diarré längre. Nu är det normalt. Min yngsta son wille är också bra men ska nog fråga på bvc om man kan få det uppkollat om han har trång matstrupe eller något för han har svårt att svälja. Det har han haft länge men verkar ha blivit värre på sistone. Av mat som är som puré sätter han i halsen nästan jämt med.
Liksom av sån mat så ska det ju inte vara svårt att svälja. Han grimaserar också när han sväljer så verkar göra ont när han gör det. Ska prata med bvc imorgon

// ha det gött

RSS 2.0