Nyårsafton

Jaha då är det nyårsafton idag och jag firar med mamma och min son. då är detta året snart slut och jag hoppas att 2014 blir mycket bättre år än detta. men det får vi helt enkelt se. lite bättre blir det när jag ska föda mittt barn i magen. då kommer mina 2 barn att vara allt för mig.
 
 
 
här har ni 2 nytagna bilder på Melvin.
 
//ha det gött
 
 

Julafton

ja idag är det julafton och om ca 3 timmar ska vi börja att äta julmat. det som hänt dem senaste veckorna är att Anders börjat hotat igen och därför har jag fått igenom ett kontaktförbud mot mig från Anders sida. både melvin och jag har åkt på maginfluensa nu över helgen innan jul men mår bättre nu. önskar alla som läser denna blogg en riktigt god jul.

//ha det gött

synas

Ja i torsdags gick jag in i vecka 28 så nu är det inte så långt kvar så nu börjar det synas lite att jag har en gravidmage. 
 
 
I helgen har man gjort rätt mycket. Det jag har gjort är att igår på förmiddagen var vi inne i västervik och handlade och sen på eftermiddagen så gjorde jag lussebullar. Idag har vi varit på lite julskyltning här i Gamleby där jag bor. 
 
 
Imorgon ska jag på föräldrargrupp igen och sen på tisdag ska jag på ny koll på mvc. Men som vanligt ska jag till praktiken om dagarna. sen på fredag kommer min älskling och det längtar jag till.
 
//ha det gött

RSS 2.0