ledsen

sen förra lördagen när jag blev nobbad så har jag varit ledsen nästan varje dag. jag har inte mått bra alls. sen igår så ville min vän tilika granne att jag skulle komma ner till henne för vi skulle ha ett möte vi plus andra. vi är 5 personer som ska åka till liseberg nästa helg. en av dessa 5 är den killen som nobbade mig. han var med på mötet igår och det var så jobbigt att träffa han. han rörde mig ingetting men ändå vill han umgås som vän och då borde man kunna röra varandra. det känns som han bryr sig mer om våran andra vän nu alltså jenny. det känns nästan som dem har något på gång. han skulle testa något massage eller något på jenny igår när jag gick upp till mig. när jag gick så låste jenny dörren och Lennart som killen heter var kvar. så vet inte om jag orkar att följa med till liseberg för det var jobbigt igår och vad blir det inte då när vi ska umgås en hel helg. det känns som lennart vill ta mer i dem andra än vad han vill med mig. men han sa när han nobbade mig att det inte är jag det är fel på utan det är han själv säger han. jag känner mig så ledsen och vad ska jag göra?
Jenny och Lennart säger att dem bara är vänner. men det känns inte så.
 
//ha det gött

Nobbad

Den kille som jag dejtat nu i nästan 7 veckor nobbade mig igår kväll. Han var här hos mig och vi var först hos mina kompisar och grillade och hade spelkväll. Vi spelade monopol. När vi kom hem hit till mig och jag hade lagt min son Wille och lagt in allt i kylen som jag hade med tillbaka. Då så han det att det kommer inte bli han och jag. Han har väldigt svårt att få känslor för hans lilla hjärnskada på primärminnet som han har. Så han nobbade mig och jag som har väldigt mycket känslor för han är väldigt ledsen. Jag la mig inte förens 3 inatt. Jag har så mycket känslor för han så jag kan säga dem 3 orden. Jag är så jäkla ledsen och besviken.
 
Igår på dagen var jag och min yngsta son på Astrid Lindgrens värld. Det var kul och mysigt. Innan vi åkte hem så fick han en Emil mysse och bysse. 
 
 
 
//ha det gött

Näst sista veckan

Nu är det näst sista veckan på sommarjobbet. Snart är sommarjobbet slut och då är det tillbaka till skolan igen för att jobba på så man blir färdig med plugget. Igår var det 6 veckor som jag har dejtat killen. Jag har mycket känslor för han men han har svårt att kunna få känslor för sina ska få han har. För 10 år sen så blev han och hans pappa påkörda nä är dem körde en bil. Så killen jag dejtar har stor whiplashskada. Så han fick lite skada på hjärnan och av dem har han svårt att få känslor men han vill umgås med mig och trivs i mitt sällskap så det ser jag som ett gott tecken. Igår var jag och en kompis på allsång i Valdemarsvik. Det var trevligt och kul. Bra musik av lokala förmågor och även Magnus Carlsson från Barbados. 
 
 
I lördags firade vi mamma som blev 60 igår. Mamma blev nöjd med kalaset. Här kommer en bild på tårtan jag gjorde. Vi hade beställt smörgåstårta som vi åt. 
 
Nu får det vara bra för nu så ha det gött//

Sommar

Idag är det tisdag vecka 31 och mer än halva sommaren har gått. Måndag vecka 26 började jag sommarjobba och det har gått bra hitintills. Även måndagen vecka 26 träffade jag en kille som jag har dejtat i 5 veckor nu.
 
Fredag och lördag vecka 26 var jag och kompisar plus denna kille på dans på lysingsbadet i Västervik. Sen på söndag vecka 26 åkte jag och en kompis plus hennes dotter till Öland till dansveckan där vid Lundegård. Vi hade väldigt roligt och trevligt på Öland. 
 
Det var många kvällar med dans så jag var mör i kroppen när man kom hem därifrån. Efter den veckan har jag jobbat och även varit på lite utflykter med killen jag dejtar. Nu på lördag så ska vi fira min mamma för hon blir 60 på måndag den 7 augusti. Så vi ska fira henne nu på lördag den 5 augusti. Det kommer en del släkt och vänner. Jag ska sommarjobba denna vecka och 2 veckor till sen blir det tillbaka till skolan. Jag har hunnit en del uppgifter medans man sommarjobbar med så det är jag glad för men hade velat hinna lite mer. Men 3 veckor kvar så ska försöka hinna denna kurs jag håller på med färdigt. Jag håller på med demenssjukdomar nu.
 
//Ha det gött 

RSS 2.0