psykiskt

Ja nu är det en sån där dag och kväll när man mår psykiskt dåligt. Jag mår dåligt av att man köper godis även att man vill gå ner och att när man står i kö för magoperation. 

Sen så mår jag dåligt för att man har ett ex som sätter en i massor med skulder. Skulderna gör att man aldrig kan ta något på avbetalning för jag skulle behöva en bil nu.

Sen mår man dåligt för en annan sak med men som jag inte berättar för alla behöver inte veta. Men jag älskar mina barn. Utan dem är jag inget.

//ha det gött

inskolning

Ja nu löper inskolningen med min wille på. Det går bra och idag gick det även bra att gå ifrån dagis för mig och lämna wille själv. Här kommer lite bilder från inskolningen. //ha det gött

babysång

Ja idag var vi på babysång som blev sista gången för oss för nu går ju båda mina barn på dagis. Idag var även min äldsta med på babysången för idag var det stängningsdag på dagis. Min äldsta son tyckte det var roligt att vara med på det för han tycker om att sjunga. 

Imorgon fortsätter inskolningen för min yngsta son. Vi får se om vi ska något nästa vecka men det gör vi nog. Halva veckan tar vi nog som inskolning. Torsdag får han gå som vanlig dagisdag för då ska jag in till stan på möte.

//ha det gött

Kalas

Igår var vi på min kompis barns kalas. Hennes barn fyllde 1 år igår och den andra fyller 5 om en vecka. Kalaset var fint och trevligt. Vi var många så det var lite mycket väsen för var många barn. Men det var ändå ett fint kalas. Det är kompisen som är gudmor till min wille. Så här var mina barn klädda på kalaset.//ha det gött

Tillbaka på dagis

Ja nu är barnen friska och melvin tillbaka på dagis. Vi kan även fortsätta med willes inskolning så det förhoppningsvis löper på. Här kommer lite bilder från dagens inskolning. //ha det gött

tredje veckan

Ja nu är vi inne på 3 veckan då melvin är sjuk. Men vi var ju inne på jour vårdcentralen i västervik i fredags och allt var ju bra då. Dem sa ju att det var ett vanligt virus. Men det är ett väldigt envist virus som håller i sig så länge som att gått in på 3 veckan. Jag hoppas han blir frisk och kry snart så jag kan skola in wille på dagis. Jag är trött på detta virus.

påföljande på sjukling

Vi var inne på vårdcentralen i västervik igårkväll.  Vi fick en tid vid 20.45 så vi fick sjuktaxi in. Vi var där och dem tog snabbsänkan, blodsocker, blodvärde och lite annat men allt var bra. Det var ingen urinvägsinfektion och allt annat var bra så det är bara en vanlig virusinfektion. Idag har han ändå varit pigg men han sover nu på eftermiddagen. Det är väl sviterna efter allt. Han har nog lite feber fortfarande men inte så hög som han har haft innan. Det är skönt att det verkar på tillbaka vägen nu.

//ha det gött

sjukling

Så jobbigt att se sina barn sjuka. Wille hade feber från förra torsdagen till i tisdags men inte i söndags när vi hade kalaset. Då var han pigg. Nu har han varit feberfri sen i tisdags men är förkyld och lite hostig men han är pigg. Melvin är inte sitt vanliga jag. Han sover och sover. Febern är upp och ner hela tiden. Han leker lite men är väldigt stilla. Nu har jag märkt att ibland mär han sover så vaknar han och går upp och gråter lite men sen går tillbaka till soffan och somnar om igen. Så undrar om det kan vara urinvägsinfektion för kisset luktar illa tycker jag. Har pratat med dem på 1177 och ska ringa tillbaka till dem strax efter 16 för så kan dem boka en tid åt oss på esplanaden jour vårdcentralen i västervik för vårdcentralen här i gamleby stängde vid 15 idag fredag. Så får se när vi kommer in dit vad dem säger. Melvin har lilsom varit sjuk i 2 veckor nu så det är så jobbigt att se han vara så här.

//ha det gött

pomp delux

I torsdgas kväll så var jag hos en kompis på pomp delux party. Pomp delux är barnkläder med bra kvalitet men lite dyra men värt pengarna. Jag beställde ett plagg till båda mina barn. Dem har en hemsida och den är pompdelux.se.

till melvin beställde jag, det är typ mysbyx shorts:


till wille beställde jag, lite mer som snyggshorts:


//ha det gött

inskolning

Ja igår började jag skola in wille på dagis men han har fått feber och han är förkyld och lite hostig så vi får vara hemma och kurera oss och även melvin får kurera sig mer från sin hosta. Vi får alltså skjuta på inskolningen en vecka så jag var inne på mina sidor på försäkringskassans hemsida igår och förlängde föräldrarpennig med en vecka. Men här är i alla fall några bilder från gårdagens inskolning.


//ha det gött

Melvins presenter

Ja även att det var willes kalas vi hade i söndags så fick även melvin lite presenter. Så han nöev nöjd med. Han håller även på med willes presenter mycket.

detta fick han av morfar plus gunilla:


detta fick han av willes farmor:
det sista är en mössa.

//ha det gött

1 års kalas

Ja då hade vi 1 års kalas storebror bs. Min wille blev ett helt år nu. Det var ett fint kalas. Trots att wille var förkyld och hostig så var han hyvsat pigg. Han fick många fina presenter.

dessa två sakerna fick han av mormor:denna fick han av morfar plus gunilla:


detta fick han av farmor:
Detta fick han av mig och storebror:


detta fick han av sin gudmor med familj:


här fikar vi//ha det gött

RSS 2.0