bilder på skillnad av viktnedgång

Ursäkta att det är så naket men om det ska synas så fick det bli så här. så här är ju likadant 
som om man skulle ha bikini.
 
 
 
 
 
//ha det gött
 
 
 
 

bakdag

igår igen körde jag ner Wille till sin pappa. saknar min lille pojk. idag har jag bakat 2 långpannor med kärleksmums och bullar. jag gjorde vetedeg på 1 liter och på hälften gjorde jag vanliga kanelbullar och på hälften gjorde jag nutellabullar. jag har även kört tvättmskinen en gång igårkväll och 2 gånger idag på även hängt tvätt. nu kollar jag del 3 av melodifestivalen. här kommer bilder på det bakade:
 
 
 
Blev 59 nutellabulla
 
 
blev 52 kanelbullar
 
//ha det gött
 
 

Helg

Ja nu har det varit helg igen. Idag är det en seg måndag efter en helg med både utgång med mycket dans och även igår med zumba. Har ont i vaderna idag. Var ute och dansade till martinez på vallonen I överum i lördags kväll. Igår var vi även hos min bror och svägerska och firade min svägerskas födelsedag i efterskott. Vi fick tacos och lite senare efter det så fick vi glass med hemgjord hallonsås. Ställde mig på vågen på morgonen. Står nu på 88,7 kg. Har gått ner 23,8 kg och det är kvar 23,7 kg till min målvikt som är 65 kg. 

Jag och mina barn var hemma hela förra veckan förutom måndagen. Barnen var sjuka med förkylning hosta och hög feber. Nu räcker det med sjukdomar för i höstas var det mycket vabbdagar. 

//ha det gött

RSS 2.0