Lägenhet

Min son Melvin går hela tiden nu så är så stolt över han. det går väldigt bra för han på dagis. Fröknarna säger att det är inget problem med min lile son.
 
Igår var jag och Melvin och kollade på en lägenhet för vi vill ha eget nu för kan inte hela tiden bo med min mamma för vi går varandra på nerverna. Ibland kommer vi inte överens så det måste ske något nu. Så igår kollade vi på en lägenhet och efter vi hade kollat på den så ringde jag till han som har hand om den inne på kontoret på bostadsbolaget och då sa han att jag får den. Så blev så glad. Men det är mamma som kommer stå på kontraktet men jag kommer betala hyran för mina pengar. Så det kommer bli väldigt skönt att få bo i eget. Från början var det 1 december att flytta in men han som bodde där har redan flyttat ut så vi kan flytta in redan den 1 november. Så på lördag när vi ska hämta möblerna i Oskarshamn så ska vi sätta in möblerna direkt i lägenheten för den står tom nu.
Visserligen är det tredje våningen men vad ska man göra. Det är i alla fall hiss i trappuppgången.
 
//ha det gött

Ultraljud

I fredags var jag på ultraljud 2 och det var bra och så och denna gången hittade dem lillhjärnan. Jag var på ultraljud förra måndagen med men då hittade dem inte lillhjärnan så då ville dem att jag skulle komma tillbaka på fredagen. Men då i fredags hittade dem den så nu är jag lugn igen. När jag var på ultraljudet så kollade vi även på könet men det var svårt att se men i jämförelse med det som var för sonen jag har så tyckte jag det var annorlunda så kanske blir en flicka men det är inte säkert. Den som gjorde ultraljudet ville inte heller spekulera.
 

I tisdags förra veckan så pratade jag med min advokat och frågade om han hade fått domen efter rättegången som var i slutet av augusti. det hade han fått på mailen så han sa det till mig och jag fick den även själv i brevlådan på onsdagen. Melvins pappa Anders blev dömd för olaga hot och fick skyddstillsyn så han ska gå hos en övervakare. Han ska även gå på lite psykvård och alkoholavvänjning. Han ska även betala 5000 i skadestånd till mig och 5000 till Fredrik som jag var ihop med som hoten var riktade mot med. Men Anders går fri det gör han för häktningsdomen är hävd så han går fri. Jag vet inte var han är men förmodligen är han hos sina föräldrar i säffle för han har inte varit och sökt upp mig än i alla fall.

Melvin min son går nu och är mycket stolt över det. Han började att gå lagom innan 1,5 års kontrollen som vi ska på imorgon.
 
//ha det gött

handlat

ja idag har jag köpt lite kläder till mig på mammas jobb alltså Erikshjälpen.
igår gjorde jag dumlekakor som blev väldigt goda.
till middag idag så blev det potatis och fiskgratäng med lax i.
även att det är slut med Fredrik och även att han var otrogen så har jag ändå fortfarande känslor kvar för han för när han gjorde slut så kom det som en chock. jag saknar honom otroligt mycket. han var allt för mig.

Inskolning på dagis

Ja nu skolar jag in Melvin på dagis igen för nu har han ju bytt dagis. Men det blir bara en vecka inskolning denna gången för när det gick så bra på dagis i Oskarshamn. Det går lika bra på dagis här i Gamleby med. 

Igår ringde jag till bostadsbolaget och frågade om min mamma kan stå för en lägenhet åt mig. Dem sa att dem kollar upp det om jag skulle få en lägenhet så dem sa till mig att göra intresseanmälningar på det som kom in som jag skulle kunna tänka mig. Så igår gjorde jag en intresseanmälan på en lägenhet. Sista anmälningsdagen för den lägenheten är den 7 okt och den är ledig från och med den 1 dec.

Idag har jag varit flitig efter vi kom hem från inskolningen, jag har dammsugit och dammat hela mammas lägenhet och imorgon ska jag torka golvet och efter det baka en sorts kakor och jag ska även stryka en tvätt.
 
//ha det gött

RSS 2.0