midsommar

Ja i fredags var det midsommarafton. Jag och min familj var med kompisar som bor på samma område som oss. Inför (festen) så bakade jag en tårta och en cheesecake. Vi som var på festen hade köpt lite grillkött var men sen när vi hade grillat det så tog vi vad vi ville ha. Jag hade med färsk potatis spett med potatis som var förkokade och sen hade vi dem på grillen. Kompisen Rebecka hade gjort en sallad med olika saker i. Sen hade vi olika såser och potatissallad med och majs och grillspett med champinjoner.
 
 
Det här är tårtan med bananer och ananas i och jordgubbssylt och vaniljkräm.
 
 
Det här är cheesecaken med jordgubbsmousse och vit chokladmousse.
 
 
 
 
 
 
midsommarafton var väldigt trevlig med kompisar. Men vi allla blev mycket myggbitna för detta året är det väldigt mycket mygg. Mycket trevligare än midsommrarna jag hade med exet för har fler kompisar nu än vad jag har haft innan. Jag hatar exet för det han har gjort emot mig. Han kan definitivt glömma att få tillbaka mig och Melvin.
 
 
Så här ser Melvin ut efter alla myggbett men som tur fattar inte han vad det är så han kliar inte på dem så han blir inte sönder kliad. Det är nästan så att jag vill klia åt honom men det gör jag inte.
 
//ha det gött

Barnavdelning 10

Ja nu har vi varit på barnavdelning 10 igen. Jag skulle på möte på familjerätten i torsdags vid 10.00 och det var jag. När jag kom till mötet så tyckte dem på familjerätten som jag träffade att Melvin var för svår och tungandad så då gick den ena in på bvc för dem ligger i samma hus och samma våning som bvc. Den ena gick då till bvc och pratade med den sköterskan som vi har och då fick vi komma in direkt till Ulla-karin som vår sköterska heter. Hon hade även en läkare hos sig och dem 2 tillsammans tyckte vi skulle åka till barn och till och med fick vi åka ambulans. I ambulansen fick melvin syrgas och så fick han en nalle. När vi kom till barn så fick Melvin mer syrgas och dem tog prover på han. Han fick inhalera ventoline med jämna melanrum och en annan medicin vid jämna mellanrum även den. När vi var där så hade han en sak på stortån för dem kollade syresättningen och pulsen. Vi var där från i torsdags till igår söndag. I fredags kom min älskling och hans son upp till Melvin och mig så dem har spenderat helgen hos oss. Det var skönt att dem gjorde det för kan inte vara utan min älskling.När vi fick åka ifrån sjukhuset igår så åkte vi till min mamma i Gamleby en liten stund och sen hem hit till Oskarshamn. Vi fick med oss medicin så Melvin ska inhalera här hemma så ska han bli bättre. Läkarna konstaterade att det är förkylningsastma. Medicinen vi fick med hem var detta:
 
 
 
 
//ha det gött

Bröllopsplanering

Ja nu är det bestämt att jag och min älskling fredrik ska gifta oss på nyårsafton nu detta året. jag planerar lite pö om pö behöver ju inte stressa precis. jag är så lycklig nu för äntligen får jag gifta mig och snart får jag vara med på ett bröllop också. den 29 juni ska min fredriks bror och hans tjej gifta sig och då ska jag vara brudtärna och det ska bli så fint och en ära att få vara brudtärna. även att jag inte är den som ska stå närmast och hålla brudbuketten så är det ändå en ära. till nyårsafton går tiden fort, jag längtar verkligen. dessa brudklänningar väljer jag mellan:

http://www.jjshouse.com/se/A-Linjeformat-Axelbandslos-Chapel-Slap-Satin-Brollopsklanningar-Med-Brodering-Parlbrodering-002005282-g5282

http://www.jjshouse.com/se/Balklanning-Hjartformad-Chapel-Slap-Satin-Brollopsklanning-Med-Broderier-Skarpband-Parlbrodering-Paljetter-002004606-g4606

http://www.jjshouse.com/se/A-Linjeformat-Axelbandslos-Chapel-Slap-Satin-Brollopsklanningar-Med-Brodering-Skarpband-Parlbrodering-002014296-g14296

http://www.jjshouse.com/se/A-Linjeformat-Axelbandslos-Court-Slap-Satin-Brollopsklanningar-Med-Brodering-Skarpband-002012048-g12048

Vad skulle ni tycka vara fint på mig av dem 4. ni har sett bilder på mig innan här i bloggen. jag själv är mer för den första.

//ha det gött


RSS 2.0