duktig dag

Ja då har man varit duktig idag. På morgonen strök jag två maskiner tvätt som jag tvättade igår som hängde på tork under natten. Sen gick jag med barnen till dagis. När jag kom hem så gjorde jag färdig maten till middagen på kvällen. Vid 11 gick jag till tvättstugan och satte igång lite sängkläder som kuddar. Medans det gick så dammsög jag och även moppade golvet. Det gjorde jag mellan gångerna man gick till tvättstugan. När allt var färdigt i tvättstugan så bäddade jag rent i sängarna. 

Under dagen mailade jag min handläggare på af och frågade om hon visste om jag kommit in på den utbildningen som hon föreslog att jag kunde gå. Det var en bra utbildning som hon föreslog. Hon skrev att jag hade kommit in så från och med den 18 maj så ska jag på den. Så från den dagen så behöver jag inte gå hemma längre. På den utbildningen är det även praktik så då får man in en fot så kanske man kan få jobb efter utbildningen. 

//ha det gött

Bilder på barnen

Lite bilder på barnen. 

//ha det gött

lvu på barnen

Ja förra måndagen den 13 april så var jag och min pappa i Linköping på rättegång för att soc här har ansökt om lvu på mina barn. Rättegången var jobbig och hela tiden sen dess har jag gått runt och varit nervös. Men så igår ringde min advokat och sa beskedet att förvaltningsrätten i Linköping avslog soc ansökan om lvu. Då blev jag glad och kände att jag kunde andas ut. Alla runt omkring mig tycker jag tar hand om mina barn på ett bra sett. Nu är det bara att vänta på om soc ska överklaga eller inte. Tror dem har ca en månad på sig.

Idag har man varit duktig och planterat om blommorna så dem fick ny och fräsch jord. Men jag slängde några så det är lite tomt i fönstrena så ska köpa några pelargoner när det kommer att man kan köpa flera för ett pris.

var på möte på arbetsförmedlingen igår och fick höra om en bra utbildning som dem håller på att starta upp här där jag bor. En trädgårdsutbildning som jag gärna går för är intresserad av trädgård och tycker om att hålla på i trädgården. Jag har gröna fingrar som jag tycker. 

//ha det gött

kalas för melvin

Ja då hade vi kalas för melvin igår. Vi var jag och barnen plus min mamma och en till. Sen kom min vän milena och hennes döttrar. Dem kom till 11 och åt lunch med oss och vi fikade ca vid 14. Så det var mycket stoj och stim här igår för dem flickorna och melvin lekte bra. det är alltid trevligt och roligt att träffa dem. I tårtan hade jag ahlgrensbilar fluff plus lemoncurd. Tårtan blev god. Det var första gången som melvin lyckades blåsa ut ljusen helt själv. Här kommer bilder:
//ha det gött

påsk

Ja då har det varit påsk. Då var man sjuk med ont i kroppen och i magen. Huvudvärk med hade jag mycket under påsk. Jag spydde även natten mellan påskafton och påskdagen. Så jag har inte mått så bra men är rätt så bra idag.

På lördag ska vi fira min äldsta son för han blir snart 3 år. Min lilla kille blir så stor. Tiden går fort.

På måndag ska man även till Linköping för att gå på rättegång om det att soc har ansökt om lvu på mina barn. Om jag förlorar barnen så orkar inte jag leva längre men jag ska kämpa men blir det negativt så vet jag inte vad jag gör för jag är inget utan barnen.

//ha det gött

inskrivning

Ja då var man på af i måndags och skrev in sig. Jag blir tilldelad en handläggare som antingen skickar ut en tid eller ringer eller mailar om en tid. Jag hoppas jag får en tid nästa vecka. 

Det jag gör och vill göra är att jag söker jobb inför sommaren. Om jag bara får ett jobb som är över sommaren eller inte får ett sommarjobb så vill jag plugga till hösten. Då är det en restaurang utbildning som af har eller service utbildning mot handels som af/miroi har. så går mina tankar just nu. 

nu är det långhelg med påsk. Ska bara umgås med min familj. Barnen och min mamma. Jag hoppas alla får en trevlig påsk. 

Lördagen efter påsk allltså den 11 april ska vi ha kalas för min äldsta son melvin. Han blir 3 år onsdagen efter sen alltså den 15 april. 

//ha det gött

RSS 2.0