maginfluensa/dagisplats

Då är man hemma med 2 sjuka söner. Den ena spydde första gången i måndags morse och den andra igår morse. den som spydde i måndags morse spydde senast igårkväll vid 22.30. Den som spydde igår morse har inte spytt mer. Dem äter inte mycket. Vi kommer vara hemma hela veckan för att kurera oss. Jag har inte åkt på det än men min mage är lite upprorig. 

Nu har jag fått dagisplats för min yngsta son. Han blir 1 år den 1 mars.  Jag har fått dagisplats och ska börja skola in han dagen efter han har fyllt år.  Så mmåndagen den 2 mars ska vi börja med inskolning. Det kommer säkert gå bra. 

// ha det gött

träff med kirurgen

Ja idag har jag varit i västervik på sjukhuset för en första träff med kirurgen inför magoperationen. Dem tog längd, vikt, bmi och kollade blodtrycket. Detta gjorde en sköterska.  En läkare kände på magen och lyssnade på hjärtat. Allt var bra tyckte han då just nu tycker dem att jag ät en bra kandidat för magoperation. Kirurgen skulle skicka en remiss till dietist. han sa att det inte var mycket kö men ändå så skulle jag inte få operationen innan sommaren. Så det kommer ta rätt länge innan jag kommer få operationen. 

//ha det gött

magoperation

Ja hur ska man lyckas här i världen. Man har barnen att ta hand om och så ska man lyckas få jobb efter föräldrarledigheten. Innan jag blev gravid med wille och även innan melvin med så sökte jag hur mycket jobb som helst så hur ska man lyckas nu? Jag hoppas jag kan lyckas att få jobb så fort som möjligt efter föräldraledigheten. För nu vill jag inte gå hemma så länge till. Sen är det att hitta den rätte då med. Vill hitta en kille som är underbar och allt och uppskattar en för den man är.

På torsdag ska jag in till sjukhuset i västervik för ska på första träffen hos kirurgen angående om jag kommer få en magoperation eller inte. Jag hoppas att jag kan få en magoperation för skulle må så mycket bättre då. Skulle orka leka mer med barnen när man är ute. 

//ha det gött

halva januari

Det är redan halva januari. Det nya året går fort. Snart blir wille redan 1 år för snart är det mars. det är bara 1 1/2 månad kvar för han fyller 1 mars. det som hände lördagen mellan jul och nyår nyns knappt nu. På torsdag nästa vecka ska
jag in till sjukhuset för en första träff med kirurgen inför det med magoperation. Får se hur det går.

Nytt År

Ja nu är det nytt år. Hoppas det nya året blir bättre än det gamla. Ja det gamla året slutade inte så bra för lördagen mellan jul och nyår så dängade min storebror en dörr i min näsan och panna.


jul och nyår firade jag med mamma min 
storebror och mina barn. Vi har sovit hos min 
mamma sen lördagen innan jul och ska sova
här till trettondagen. 

jag hoppas att det nya året blir bättre och att jag
hittar en kille. Hoppas även på att jag får en magoperation och att den kommer gå bra. Jag 
hoppas att jag hittar ett jobb efter föräldrarledigheten.

//ha det gött

RSS 2.0