Inskolning på dagis

Ja denna vecka håller Melvin på att skolas in på dagis och även nästa vecka. Igår var det bara ett samtal med en fröken om hur dem gör på dagis och allt så. Idag har han varit med dem andra barnen och lekt. Den fröken som har hand om han denna vecka ser på Melvin att detta med dagis kommer gå bra. Melvin tar redan kontakt med dem andra barnen så jag tror det samma att detta kommer gå bra. Från och med torsdag nu denna vecka ska jag läöman honom själv en stund och vara med honom en stund. sista dagen på inskolningen som är nästa fredag ska jag lämna honom helt själv hela tiden. Då är det 3 timmar mellan 8-11. Vi får se hur det går att lämna honom själv.
 
//ha det gött

Häktad

Ja nu är mitt ex Anders häktad och kommer sitta det tills utredning och rättegång är över. Vi får se vad det blir för dom han kommer få om han får fängelse eller något.

Öland och häktning

Ja i helgen som varit, alltså den 19-21 juli så var jag, Melvin och min älskling plus hans bror och broderns fru på öland vid sjön som jag är uppvuxen vid på sommrarna. vi var där och fiskade och bara tog det lugnt. Bara va och solade och så. Vi åkte härifrån Oskarshamn på fredagen den 19 kl 13:30 och åkte hem på söndagen den 21 så vi var hemma i Oskarshamn igen vid 15:00. På fredagen när vi åkte härifrån så åkte vi till kalmar och stannade på citygross och handlade det vi skulle ha över helgen. Sen så åkte vi över till öland och ner till sjön där vi var över helgen. Vi fiskade, grillade och pratade med släktingar till mig när vi var där.
 
 
Så här ser sjöboden ut som älskling, Melvin och jag sov i och Nicke och Becca sov i tält. Denna stugan är jag uppvuxen med om sommrarna och vara vid denna och även hade vi våran husvagn här på samma tomt förut när jag var yngre. Men husvagnen finns inte mer för den har brunnit upp för flera år sen.
 
 
 
Så här såg solnedgången på fredagen ut så det var så fint.

 I måndags den 22 juli så var min älskling och pratade med en polis på polisstationen här i Oskarshamn. Han gjorde det för att hoten som mitt ex skriver på sin facebook är riktat mot honom med. Polisen sa till min älskling att dem skulle försöka få tag i mitt ex och häkta honom. Så idag den 24 juli så ringde den polisen mig och sa att dem har fått tag på mitt ex Anders. Dem tog han uppe i säffle där han bor med sina föräldrar men dem förde han ner till Kalmar för att göra häktningsförhandling där. Dem ville göra den i Kalmar för det är ju i Kalmar län som vi bor i och hoten har ju varit riktat emot oss så det var därför dem gjorde den här. Så förhoppningsvis så är han häktad nu, men jag ska ringa och fråga han polisen imorgon om det.
 
//ha det gött

Gravid

Jaaaaaaaaaaaa nu är jag gravid med min underbara nuvarande älskling. Min mens var 2 veckor sen i söndags så gjorde ett test igår. Testet visade väldigt tydligt: 
 
 
Igårkväll sen när vi hade ätit så var vi vid Gunnarsö och badade. Vårat första dopp för iår.
 
 
Melvin tyckte mycket om att bada.
 
 
//ha det gött
 
 

RSS 2.0