Påskafton

Jaha då var det påskafton idag. Min mamma är här för hon kom i torsdags och ska vara här tills på måndag. Idag har mina 2 bröder varit här och ätit påskmat och hälsat på lite och sett hur vi bor här nu i Oskarshamn. Både min mamma och bröder tycker att jag och min älskling bor i en fin och trevlig lägenhet nu. Jo det tycker vi med eftersom den ligger på en bra ställe och har 2 uteplatser för vi har den på bottenplan. 
Men i början av denna veckan alltså i måndags tills i tisdags så var jag på barnavdelningen igen med Melvin för han åt inte och han var allmänt slö och trött och för att han inte åt så hade han gått ner i vikt. dem tog blodprover men dem hittade inget för proverna var bra så det var väl lite efter att Melvin hade kräkts förra veckan. Det kan även varit lite kvar efter R/S viruset han hade i februari men nu är han piggare och äter igen.
Idag är det bara 2 veckor tills vi ska ha kalas för Melvin även att det är 2 veckor på måndag tills han fyller. När vi ska ha kalas så kommer mina 2 bröder igen och även pappa och hans sambo Gunilla. Mamma kommer även hon men bara över dan då och då kommer en av mina vänner tillsammans med mamma. 
Efter vi har haft kalaset så torsdagen den 18 april så ska vi till bvc på 1 års kontroll med vikt och längd koll igen plus lite annat som det brukar vara vid 1 års kontroll.
Dagen efter det så ska Melvin, jag och älskling ner till Kalmar för muntlig förberedelse för min ensam vårdnads ansökan. Vi ska till tingsrätten i Kalmar och så ska vi möta upp min advokat där. Min pappa och hans sambo Gunilla kommer nog dit och hjälper att ta hand om Melvin då och är där som stöd. Får hoppas att det går bra när vi är där.
 
// ha det gött
 

Allmänt

Nu har vi snart bott i den nya lägenheten i 3 veckor och vi trivs mycket. Nu har vi kommit iordning helt och hållet också. Nu om dagarna så busar jag och gosar med melvin och han kryper runt för han har lärt sig krypa väldigt bra nu. Snart kommer det väl att han börjar ställa sig upp också för när vi ställer hann upp så kan han hålla upp sig och vi håller han bara i händerna så snart kommer det väl. I fredags så var vi uppe hos min mamma i Gamleby för att ta hem min bil, mina katter och lite andra saker också så nu är vi helt iordning. Älskling har en katt han med så nu har vi 3 katter för jag hade 2. Det är lite bråk mellan min ena och älsklingens katt för det blir ju ibland det mellan katter som inte har träffats innan. Snart blir Melvin 1 år med det är lite mindre än en månad kvar sen blir han 1 år. Tiden har gått fort, tycker det inte var så länge sen jag födde honom.
 
//ha det gött

Nya lägenheten

Ja nu har vi bott i den nya lägenheten i 5 dygn från i fredags den 1 mars. Det är väldigt skönt att bo här nu med min familj nu. Denna familj är underbar och vi kommer alltid vara tillsammans bara att det förmodligen kommer bli större så småningom om ett par år eller så. Jag är så lycklig nu med min älskling Fredrik. Du är så underbar älskling och jag kan inte leva utan dig för du är det bästa som hänt mig förutom Melvin då. Idag ska jag och Melvin för första gången till bvc här i Oskarshamn så det ska bli kul och träffa den nya bvc sköterskan som vi kommer ha. Hoppas Melvin har växt och gått upp i vikt. Vi har inte kommit iordning fullt ut än i lägenheten för vi håller på att packa upp pö om pö som man säger man tar lite i sänder. Men snart så har vi gjort iordning allt. I onsdags förra veckan så började min fina underbara son Melvin även att krypa så nu kryper han runt här så där man satte honom är han inte när man är tillbaka eller kollar på han. han är snabb. Snart så börjar det bli vår också och då ska vi även göra iordning på våra små trädgårdar för den lägenheten vi har är på bottenplan med uteplats åt båda hållen. Vi ska fixa iordning och så lite saker, vad får vi se och även köpa och sätta ner blommor. Det kommer bli fint för både jag och min älskling är intresserade av sådant.
 
//ha det gött

RSS 2.0