febriga

i fredags så ringde dem från dagis när jag var i skolan och sa att wille var febrig. han hade 39 graders feber så fick hämta barnen tidigare. så på fredagen hade wille feber men det var över till igår för var inget igår. idag har han inte heller feber. igår förmiddag började melvin med feber och sov mestadelen av dagen men det är inget idag så det blir dagis imorgon. 
 
på onsdag ska jag till dietissköterskan för första gången efter operationen och då blir det vägning och mätning av magen. det ska bli spännande att se hur många cm som min mage har krympt på omkretsen. jag ser ju själv på byxorna hur vida dem är. får ha bälte så dem sitter uppe. får göra nya hål i byxorna med. i tisdags var det 19,9 kg minus. får se vad det blir imorgon. väger 92,6 kg nu så snart är jag under 90 kg. det känns redan i kroppen att jag orkar mer nu än innan operationen. om det går i denna takten så är jag säkert nere i min målvikt som är 65 eller 70 där någonstans till sommaren så beach 2016 here i come.
 
//ha det gött

tjugonde dag knut

ja även att det inte är tjugonde dag knut förens på onsdag så tog jag bort julen igår. tog bort granen och alla prydnadssaker. alla stakarna och stjärnor i fönstrena är med borttagna. jag bäddade även rent i sängarna så jag fick bort julpåslakanen. nu väntar en dammsugning idag och sen är det många maskiner tvätt som väntar idag och under veckan. det ända som fortfarande är kvar är ljusslingan på balkongen som är kvar. den var kvar längre förra året med. jag hade den kvar på balkongen hela året men inte tände den.
 
//ha det gött

trettondagen

ja idag är det trettondagen och alltså åt vi kroppkakor idag. imorgon börjar man skolan igen. undrar vad alla ska säga om hur mycket man gått ner i vikt och om att man har färgat håret. vi mjukstartar med 2 dagar i skolan alltså imorgon och fredag sen är det helg men sen kör vi med fulla veckor igen. imorgon tror jag att vi får reda på vad dem säger om juluppgiften vi hade. jag gjorde 41st kroppkakor. här kommer en bild på kroppkakorna.
 
 
//ha det gött
 

nyår

nyårsafton var jag mina barn och min mamma hos min bror och min svägerska. det var även en annan bekant som är kompis med min svägerska och hennes son. mina barn lekte för fullt med hennes son och även med min svägerskas döttrar. vi åkte så vi var hos min bror och svägerska vi 14. vid 16 åt vi förrätt och det bestod av kräftsnittar på salladsblad. för att jag inte kan äta så mycket på en och samma gång så åt vi huvudrätten vid 19. huvudrätten bestod av körrfärsrullader i sås och ris. efterrätten åt vi efter bingolotto som var igår alltså vid 22. efterrätten bestod av ananaspaj och vaniljglass. efter det så väntade vi bara in 24 slaget och det kom och vi skålade i herrljunga cider. det får man göra när man har barn plus att det är för nära operationen än för att dricka alkohol. vi såg även lite fyrverkerier från balkongen. här kommer bild på hur jag och mina barn var klädda.
 
 
 
 
 
idag på nyårsdagen så har vi bara tagit det lugnt och kollat på ivanhoe som tradition och ätit älgstek med hasselbackspotatis till middag. 
 
 
vill önska mina läsare ett riktigt gott nytt år och nu glömmer vi det gamla och tänker framåt på det nya.
 
 
//ha det gött

RSS 2.0