känslor

att det vissa dagar ska komma massa känslor över mig att jag har känslor kvar för exet som är pappa till min minsting. ibland kommer det vara så men jag tänker aldrig bli tillsammans med honom igen för han har sårat mig tillräckligt. jag har både hat känslor och kärleks känslor för han men tänker som sagt att aldrig bli tillsammans med han igen. jag chattar med olika killar så får se hur det blir. chattar till och med med en som bor här i samma ort som jag. så vi får se hur det blir. kanske ska ta en fika på tisdag.

//ha det gött

lite bilder på barnen

 
 
 
 
 
 
 
 
//ha det gött

utedag

ja idag har det varit garpedagen här i gamleby i unos park. vi gick ner dit så vi var där vid ca 10.30 och då fick melvin prova på att köra tramptraktor och han tyckte det var kul.


efter han hade gjort det så satte vi osd på plats framme vid scenen för då skulle det bli ute gudstjänst och efter det så gick vi till montechristo och åt lunch. sen när vi kom tillbaka till unos park var det dags för middags lur för barnen.


medans dem gjorde det så satt jag och pratade med bekanta och väntade på att klockan skulle bli 16.30 för då skulle det bli en barnteater som hette "ivar knutte och katten". den var väldigt rolig den teatern. efter vi hade kollat på det så gick vi hem. så dagen idag har varit trevlig.

// ha det gött

öland

ja nu har helgen varit då vi var på öland. det var trevligt och skönt att få träffa pappa för gör inte det så ofta nu. fick även träffa min lillebrors tjej elin en kort stund. hade med mig min katt som var dålig och sjuk så pappa sköt henne så nu behöver hon inte lida mer för nu finns hon inte längre. blev lite ledsen för har ju ändå haft henne nästa i 10 år. på fredag ska vi på folkets park här och dansa till casanovas. och på söndag ska vi fira mamma för hon fyller år på torsdag. lite då och då planerar jag lite för min egna födelsedagsfest som jag ska ha den 27 september. för jag blir ju 30 den 23 september.

RSS 2.0