slutet

Nu är snart den förberedande utbildningen slut. Det är bara måndag - onsdag som kommer. Dem dagarna är på skolan som vi är på. Sen torsdag och fredag nästa vecka plus veckan därpå är i Västervik på miroi igen. Sen är det slut och fram tills den ordinarie utbildningen börjar så är vi lediga 2-3 veckor.

Denna helg ska jag och barnen göra en del saker. Imorgon först ska jag klippa mig. Efter det åker jag och melvin till Oskarshamn för att hämta hem wille som är med sin pappa och har varit det sen i onsdags kväll. Vi ska även umgås lite med willes farbror med fru. Sen på söndag så ska vi ha lunch, bad och grillknytis på Lysingsbadet i Västervik. Då ska vi träffa andra ensamstående föräldrar med barn från den gruppen jagvär med i på facebook. Gruppen heter ensamstående föräldrar i Småland.

Nästa helg ska jag och barnen åka till Öland för att träffa pappa och hans sambo. Jag och min lillebror ska fira pappa med en finare middag som vi ska vara nere vid sjön.

//ha det gött

hemma igen

Jag var hemma hela förra veckan för att barnen var sjuka. Vi kunde gå iväg igår måndag. Men så strax efter lunch så ringer dem från dagis att min lille wille har väldigt lös mage så det var bara att hämta honom och melvin. Så är hemma idag igen så får vi se hur det är med hans bajs idag. För han har fått mycket blåbärskräm och mariekex så det ska bli bättre med hans bajs. Tycker inte om att barnen ska vara sjuka så ofta.

//ha det gött

sjuk

Ja blir nästan att vara hemma en hel vecka igen för min melvin fick feber i söndags kväll. Då hade han 39 i feber. Efter de så har han ingen feber alls ibland men så ibland har han lite och då typ 38,2. Innan han kommer tillbaka till dagis måste ju det vara ett helt dygn fritt från feber så det blir väl att vara hemma en hel vecka igen. Senast jag var hemma och vabba så var det ju midsommarveckan för då hade ju båda maginfluensa. Det är tur att det är nu på den förberedande utbildningen så kan man hoppas att det inte blir så mycket på den ordinarie sen.

//ha det gött

hammarsbadet

Ja idag var vi och badade vid hammarsbadet. Melvin han tyckte mer om att bada iår än förra året. Förra året skulle han vara mest vid kanten och leka med sandleksakerna. För wille var det första gången som han badade i sjön och han tyckte om det väldigt mycket. Han plaskade och lekte. Jag brände mig även på ryggen.
//ha det gött

RSS 2.0