Ultraljud

Ja då var älskling och jag på vårat första ultraljud igår. Det blev inte så bra bild men man ser att det är ett foster. Ja ett foster och inte tvillingar för min kille har ju tvillinggener i sig. Dem kunde i alla fall inte se mer än ett foster igår men man har ju hört att det kan göma sig och inte synas på första ultraljudet. Nästa ultraljud är den 7 oktober och då ska vi även ta reda på könet.
 
 
//ha det gött
 

Allmänt

Ja då har vi fått ett datum för rättegång för alla hoten och misshandeln från mitt ex Anders Bengtsson. Det datumet är 29 augusti och klockan 13:15 mitt på dan. Jag bävar för rättegången för vill inte träffa och se Anders då men jag vet att jag måste det. Jag och min älskling hoppas på att han får några år i fängelse. 
Nu om dagarna så är Melvin ensam på dagis dem 3 timmarna som jag får ha han på dagis. han är mellan 8-11 på dagis och det går väldigt bra säger fröknarna. hoppas bara det kommer gå bra sen när han kommer vara heldagar när jag antingen får praktik eller jobb. Här är Melvin i sin nya bamse pyjamas som han fick av sin mormor.
 
 
//Ha det gött
 

inskolning över

ja nu är inskolningen på dagis nästan över. den skulle varit det i fredags men den ordinarie fröken som var denna vecka hon skulle på föreläsning på fredagen så vi ska ta sista dagen av inskolningen på tisdag. varför vi ska ta den på tisdag och inte på måndag är att på måndag är dagis stängt för fröknarna ska på fortbildning eller något. men på tisdag ska han vara hela tiden själv dem 3 timmarna som jag får ha melvin på dagis nu när jag är arbetssökande.
 
 
 
 
 
 
 
igår fick jag även reda på att anders blev omhäktad i torsdags för dem hade inte hunnit färdigt med utredningen. så nu kommer han sitta till den 15 aug eller tills rättegången kommer vara och den kommer vara inom 2 veckor från den 15 augusti. så nu väntar vi bara på den.
 
//ha det gött

RSS 2.0