vardag

nu ser alla dagar likadana ut. vara hemma och kanske stranden ibland för nu när det är så varmt. ja willes pappa har inte varit och träffat wille än. han har inte träffat han sen dopet. ja det är han som missar något underbart. igår var det bara en vecka till innan vi åker till öland. det ska bli så skönt att komma ner till öland och träffa pappa. ja denna ensamhet som det är att vara singel. vill ha någon att kunna mysa med och få kramar av. att bli omhållen framför tv om kvällarna saknar man.

//ha det gött

willes pappa

jag säger då att vad killar ska vara idiotiska. jag frågade willes pappa för flera veckor sen om han ville följa med till öland helgen 1-3 augusti för att umgås med sin son. ja han sa att han skulle tänka på det för han hade inget att göra då. men så idag när jag smsar och frågar hur han ska göra så ska han iväg och fiska med några den helgen så han planerade det just samma helg bara för att han ska slippa att träffa sonen. det är han som går miste om något underbart som det är med wille.

//ha det gött

hammarsbadet

ja igår var jag och min kompis irre vid hammarsbadet och solade och badade. det var mycket folk där och man såg lite bekanta. jag badade för första gången i år. det var 22 grader i vattnet så det var skönt att bada när det var så varmt igår. jag brände mig i solen när vi solade.

//ha det gött

RSS 2.0