kalas

förra lördagen den 17 september så var vi i västervik hos min bror och svägerska och firade min brordotters 1 årsdag. hon blev sen 1 år dagen efter alltså söndagen den 18 september. vi kom in dit ca 16 och då fick vi smörgåstårta och efter ett tag efter det så fikade vi på tårta. 
 
 
den fina tårtan som min svägerska hade beställt på maxi. det är dumbo.
 
 
min fina brorsdotter Ellinor.
 
idag har vi haft kalas för mig för fyllde år igår den 23 september. då kom mamma, min bror och svägerska plus lilla ellinor. tina kom med christer och milena med. min granne jenny och hennes 2 yngsta barn kom med. dem åt lunch här och då hade jag gjort en chipsgratäng med dillchips, kyckling, svampstuvning och purjulök. efter min wille hade sovit middag så efter ett tag så fikade vi på bullar, kakor och tårta. nu ikväll så var jag och barnen nere hos min granne och fick hemmagjorda hamburgare till middag. efter middagen så fick man en drink som var super god. tack alla som var med. utav min bror med familj så fick jag en ros i kruka plus 600 kr och utav tina fick jag ett höstarregemang och 200 kr. jag bad om pengar eller presentkort med pengar för att jag ska kunna köpa mer kläder för att fylla upp min garderob sen jag gått ner i vikt.
 
 
denna var det av min bror med familj.
 
 
denna var det av tina.
 
//ha det gött

Blandat

sen jag skrev det senaste inlägget har det inte hänt så mycket men lite grann. förra helgen var jag på dans i blackstad för då var det Donnez som spelade.min bästa vän irre var med så vi hade kul som vanligt. igår var jag på dans i ljungsbro som ligger strax norr om linköping. det var wahlströms som spelade. det var jag, irre och våran andra vän jenny som var där och som vanligt hade vi det kul. vi brudar har det alltid roligt. jag dansade typ hela kvällen så trött i kroppen men var ändå ute nu idag direkt efter jag lämnat barnen på dagis och joggade en runda för nu ska jag gå ner dem sista kg som jag vill ha bort. här kommer en bild på hur jag ser ut nu.
 
 
 
här är jag och min bästa vän när vi dansar för 2 tjejer kan faktiskt dansa också och även att vi bara är bästa vänner. bilden är tagen av han som har sidan dunkens dansbilder på facebook.
 
 
här är när vi är på väg till ljungsbro.
 
 
läkaren från barnhabiliteringen ringde och pratade med mig förra söndagen. hon sa att både hon vill och logopeden på hab vill också att dem ska sätta igång en utredning på min melvin nu och inte vänta till skolåldern. melvin behöver den hjälp han kan få. dem på hab ska ha ett möte den sista september om vilka dem ska börja utredning på och då ska läkaren ta upp att dem ska börja en utredning på melvin så den kommer nog igång i oktober någon gång. detta är jag glad över att dem vill starta igång utredningen nu och inte vänta till skolåldern. det är utredning om bokstavskombinationer och lindrig utvecklingsstörning. den 26 september nu så ska vi träffa läkaren på hab. dagen efter den 27 så ska vi ha ett nätverksmöte som jag bara ska på inte melvin. men det är även någon från dagis och föräldrarstödjarna inbjudna och även dem på myndighet tror jag. sen är det logopeden och en kurator från hab då som ska vara med.
 
//ha det gött
 
 

RSS 2.0