Shoppingdag och morsdag

Igår var jag helledig från skolan för skulle på ett möte på barnhabiliteringen som jag går på med melvin men det var utan han denna gången. Först på morgonen vid 09.00 lämnade jag barnen på dagis trots att det var stängningsdag på dagis. även att det är det ibland så får man ha dem på dagis om man behöver men det brukar vara väldigt få som är då. jag behövde ju ha dem på dagis för skulle ju på mötet. Efter jag lämnat barnen på dagis så körde jag in till stan (Västervik) för att möta upp min svägerska på nilssons konditori för en fika. Efter ett tag så gick vi till busfrö nytt och bytt. Det är en secondhand butik som man kan lämna in kläder och saker på och även få lite av pengarna tillbaka som dem säljer det man lämnar in för. Efter en stund där så gick jag på mötet och sen efter det så mötte jag upp min svägerska igen på mc donalds. henne ena dotter fick en glass där men vi åt inte då för åt senare när vi hade mött upp min bror och den äldsta dottern som var på skolan. Mellandottern och yngsta var med oss hela tiden. Mötet gick i alla fall bra. efter mc donalds så gick vi i lite affärer till och sen mötte vi upp min bror och äldsta dottern för att gå och äta på donken. efter det så skilodes vi åt och jag åkte till lite andra affärer vid infarten till västervik och handlade och efter det så åkte jag hem för att hämta barnen på dagis och sen hem för att äta. här kommer bilder på det jag shoppade.
 
 
Den här hängpetunian fick min mamma av mig i morsdag present men lite tidigt idag istället för imorgon.
Idag hade vi min bror och svägerska och alla barnen på lunch här. min mamma jobbade men min bror var och hämtade henne när hon slutade. När dem kom så fikade vi lite morsdag fika. vi gjorde det idag för imorgon skulle deras familj fira morsdag med min svägerskas mamma. det är alltid trevligt att ha dem här. mina barn får leka mycket så mina barn somnade ovaggade nu ikväll. min äldsta sover ju inte middag så han somnade med en gång när han la sig i sängen. det tog lite längre för min yngsta men han sover nu med. la båda i sängen  vid 19 och dem sov när kl var 19.30. här är jag och mina barns kusin.
 
 
 
 
denna bikini köpte jag till mig.
 
 
denna uv-dräkt köpte jag till min wille för melvin kunde ha den han hade förra året.
 
 
dessa 3/4 byxor köpte jag till mig.
 
 
dessa skorna köpte jag till melvin.
 
 
dessa blommorna och balkonglåda köpte jag som nu är på min balkong. det är blå hänglobelia och gula stjärnöga.
 
 
dessa shorts köpte jag till mig
 
 
dessa 3/4 byxor köpte jag till mig.
 
 
en annan bild på denna
 
 
detta är tomatplantor. den närmast i bild är från melvins dagis. den uppe köpte jag igår så nu hoppas jag på tomater i sommar.
 
 
här är den andra balkonlådan med andra blommor. det är vita hänglobelia och en kärlekspelargon.
 
 
en annan bild på samma.
 
 
regnbyxor som jag köpte till melvin som han ska ha hemma till en regnjacka som han har fått av mormor. han har ett annat regnställ på dagis.
 
 
dessa 3/4 byxor köpte jag till mig.
 
sen när vi hade ätit igårkväll så åkte jag och lämnade barnen till min mamma ett par timmar. jag åkte till min bästa vän för hennes man skulle tvätta min bil. medan han gjorde det så fick jag min första tatuering. det var min bästa väns fostersyster som gjorde den och jag är väldigt nöjd med den. här kommer en bild på den.
 
 
//ha det gött
 
 
 

Grönt veckoslut

i helgen som varit så var det grönt veckoslut på den skolan jag går på alltså gamleby gymnasiet. jag går på den men det är en vuxenutbildning jag går. en trädgårdsutbildning om någon inte förstått det. det var mycket folk både fredag och lördag. på fredagen var det mest skolor och förskolor. även pensionärer och lite familjer men på lördagen är den stora familjedagen då många familjer tar med sig picknick och är nästan hela den öppna tiden på skolan. det var inte bara gymnasieeleverna som hjälpte till utan vi som går vuxenutbildningen med. det blev en lyckad helg med det. som kompensation för att vi var på skolan i lördags så är vi ledig på fredag.
 
 
 
 
 
 
 
 
när jag slutade från skolan på lördagen så mötte jag upp killen jag dejtar vid stationen här i gamleby för han kom med tåget. han kom för vi skulle ut och dansa i lördags kväll. det var nonstopdans till casanovas och blender här på folkets park. det var mellan 19-24 men jag var trött så vi gick hem vid 23. men det går framåt mellan oss. jag har känslor för han och hans känslor för mig dem ökar hela tiden säger han. mion yngsta son hade jag kört ner till hans pappa i fredags. min äldsta son var hos min kompis och hennes familj. så dem var barnvakt från lördag förmiddag till söndag förmiddag när jag var då på skolan och även dansen på kvällen.
 
imorgon onsdag ska jag på den vanliga praktiken och även en jobbintervju som jag hoppas på att den går bra för vill verkligen ha ett jobb nu. det är sommarjobb men om dem tycker om mig så vet man aldrig. vet inte än om det är ett ställe som har öppet året runt eller inte.
 
på söndag kommer min bror och svägerska på lunch och även fika. då ska jag göra en kycklinggryta med bulgur till. min svägerska är underbar och snäll. sen kommer dem även nästa lördag för att fira mors dag med våran mamma. 
 
//ha det gött

Magnetröntgen

ja idag har jag och min melvin varit inne på sjukhuset för hade fått en tid för magnetröntgen med melvin. det gick bra med den men han var lite orolig gnällig när han vaknade. men det var läskigt att se när han sövdes. det var första gången för han. men som sagt så gick det bra. en bild från uppvaket.
 
 
 
det gick även bra att vara barnvakt åt min guddotter i lördags till i söndags. på söndagen så gick vi till lekplatsen som ligger nära där min bästa vän bor alltså min guddotters mamma. när vi var där så kom hennes föräldrar dit och så var vi där en lång stund och så blev jag och mina söner inbjudna på lunch. då åt vi lunch där och så satt jag och min bästa vän och solade i deras trädgård efter. så jag fick färg så det gör lite ont nu. det har ju varit sommarvärme i 1 1/2 vecka nu. lite bilder som visa att jag fått färg.
 
 
 
 
bild på wille från lekplatsen. han gungar och älskar det.
 
 
//ha det gött
 
 

barnvakt

Ja idag är det tisdag. Till helgen ska jag vara barnvakt åt min guddotter så hennes föräldrar kan få gå ut och dansa tillsammans för en gång skull. Men innan helgen så ska jag imorgon på praktiken igen men istället för till 17 så ska jag bara vara där till 13.30 för det är ett företag som ska ha en rekryteringsträff vid 14 imorgon som jag ska gå på och se om man kan få jobb. Skickade även in på ett annat jobb igårkväll. Jag hoppas att jag kan få ett jobb snart. Ett sommarjobb skulle vara skönt så vet man ju inte om dem tycker om en kanske man kan få tillsvidare sen. Jag har 6 stycken jobbansökningar ute som jag väntar på. 

Att man ska sakna en viss person så himla mycket. Jag tycker om han som person och han har hand om mina barn så bra. Mina barn tycker om han med och även min mamma har godkänt han. Mina känslor för han bara växer.

//ha det gött

valborg

i fredags var man på dans igen på borgen i norrköping. det var lasse stefanz som spelade. killen som jag träffade för en månad sen på dansen träffade vi upp där igen. han följde med hem denna gången för vi skulle fira valborg tillsammans. min bästa vän irre och hennes familj var här på middag igår på valborgsmässoafton. sen vid 20.30 åkte vi och kollade på en eld och fyrverkerier.
 
 

för en timme sen var vi och vinkade av killen vid tåget för han skulle åka hem. men att man ska sakna någon så mycket när man inte har den hos sig. har mycket känslor för han. på något sätt känns det väldigt annorlunda på ett bra sätt med han, än vad gjorde med båda mina barns pappor.
 
//ha det gött

RSS 2.0