Praktik

Ja nu om dagarna så praktiserar jag på Stagårds café här i Gamleby så nu har jag något att göra så det är kul. Jag får packa bröd, göra mackor och baka kakor och så. Vi är ett bra team som jobbar där och vi har roligt och så. Jag jobbar mellan 06.30-15.00 om dagarna så min Melvin är på dagis från 06.00-15.15 så han är lite trött om dagarna när vi kommer hem men han somnar inte än då. Men när han ska sova om kvällarna så somnar han direkt. Igår när jag hade hämtat melvin på dagis så åkte vi till mammas jobb en liten stund och då hittade melvin solbrillor som han skulle testa.
 
 
//ha det gött

lycklig

ja förra helgen var jag och Melvin då på Öland för att fira pappa för det var ju fars dag på söndagen. min pappa fixade även bromsbeläggen på min bil så nu låter den inte förfärligt när jag bromsar.

denna helgen är en myshelg för mig för min mamma är barnvakt åt Melvin och jag är hos en underbar kille. jag får sova ut denna helg för om jag har Melvin så får man inte sova ut för han vaknar tidigt även på helgerna.

i måndags började jag praktik på stagårds café i Gamleby och där kommer jag vara tills jag ska föda. det går bra och jag får göra lite allt möjligt. men i onsdags var jag ledig för då var jag på ultraljud igen. men det var för otydligt igen att se könet. men det hade växt så det var i lagom storlek för den veckan jag är i. idag är jag 25+1.


inflyttade

Ja nu har jag och min son Melvin flyttat in i den nya lägenheten och vi trivs men lite ensamt att sova själv. Det är mycket bättre att bo själv än med mamma i alla fall för kommer inte alltid överens med mamma. När nästa unge kommer så skulle det ändå blivit för trångt hos mamma så det är mycket bättre att bo själv. Men tills man har en kille som flyttar in kommer det vara lite ensamt att sova själv. 
Nu på söndag är det fars dag så jag och melvin ska ner till öland där min pappa bor så vi kan fira honom. Samtidigt som vi är där ska min pappa fixa mina bromsbelägg fram för höger fram låter för jävligt när man bromsar. Det ska bli fint att träffa pappa igen för har inte träffat honom sen i somras. Jag köpte en present till min pappa på höstmarknaden här i Gamleby så det är fixat.
 
//ha det gött
 

RSS 2.0