Tingsrätten

Torsdagen den 18 april var vi på 1 års kontroll på bvc. Melvin har växt och gått upp i vikt. Nu väger melvin 10240 gram och är 72,5 cm lång. Det var vanlig läkarundersökning också som det brukar vara vid 1 års kontrollen. Allt såg bra ut. Han fick vaccination också och inget gnäll. Min Melvin är så snäll.

Fredagen den 19 april så var jag nere på tingsrätten i Kalmar på muntlig förberedelse för ensam vårdnaden. Det gick bra på tingsrätten. Men som jag anade så kom inte Anders mitt ex dit. Han hade heller inte kommit till Karlstad tingsrätt för han fick att komma dit istället och vara med på videolänk från värmlands tingsrätt. Men vi genomförde det muntliga förhöret ändå för även om vi skulle ta en ny tid så skulle han säkert inte komma då heller. Men för mig gick det bra så i fredags fattade dem beslut om jag får interimistisk vårdnad typ preliminär vårdnad. Så till veckan  får jag ett brev om det. Men den ordinarie vårdnads rättegången kan dröja ända till i höst någon gång i september, oktober. Det beror på hur länge innan socialen gör beslut och skickar till tingsrätten.
I helgen som varit har vi varit i Vimmerby för min älskling har spelat silverpokalen cup i innebandy där med ett lag från Hultsfred. Dem spelade 7 matcher och av dem vann dem 4 och spelade 3 oavgjorda. Men dem gick inte vidare för det var bara den som vann i gruppen som gick vidare. Älsklingens lag kom 3 i sin grupp tror jag det var.
 
//ha det gött

Kalas

Ja nu har det inte hänt så mycket på ett tag. Men i onsdags så bakade jag tre sorters kakor och det var sockerkaka, nutellacookies och snurror. Jag bakade dessa kakor inför att vi skulle ha kalas för min fina underbara son Melvin för han fyller 1 år imorgon måndag. Vi hade kalas igår lördag. Inför kalaset så städade jag lite i torsdags med för det brukar man göra när man ska ha kalas.
 
 
 

 
På kalaset var vi både familj från min och min pojkväns sida. Melvin var på sitt glada humör på kalaset som han alltid brukar vara. Melvin fick en tenntavla och kläder ifrån mormor. På tenntavlan ska vi rista in vikt m.m sen när vi får pengar och även skriva ut en bild och sätta in i den.
 
 
 
Från mig, älsklingen (alltså pappa) och sin styvbror Neo fick han en minitv som spelar musik och som man får rulla lite bilder på.
 
 
Av sin morfar plus morfars sambo Gunilla och sin ena morbror fick han pengar och en bil. Pengarna satt morfar in på fondkontot som han startade till Melvins dop.
 
Från sin andra morbror får han senare. Från en syster till (pappa) fick han pengar. Från en bror till (pappa) och en flickvän till han så fick han kläder.
 
 
 
Från extra farmor fick Melvin pengar och en t-shirt som hon hade köpt på kanarieöarna när dem var där från påskafton i en vecka.
 
 
Melvin har även börjat krypa massor nu så nu kryper han efter mig i varje rum jag än går. Snart kan han även ställa sig upp men med hjälp så kan han stå upp mot möbler.
 
 
//ha det gött

RSS 2.0