Flytt

Det vartänkt att jag skulle åka till min älskling i Oskarshamn i fredags egentligen och sen blev det sagt söndag men nu blir det imorgon tisdag för fick samtal från psyket i torsdags igen att anders är inskriven igen. Idag måndag planerar dem vilken dag nu i veckan som dem ska åka ut till Totebo för att kolla vilka saker och hur mycket som är Anders. Jag ringde hyresvärden i fredags och hörde hur länge jag kan ha möblerna i lägenheten och jag kunde ha dem längst till helgen den 2 3 februri nu om ett litet tag. Så då var mamma och jag och förstås Melvin ute i den lägenheten och delade upp sakerna och packade mina saker i kartonger. Vi ställde mina saker i vardagsrummet och låste den dörren för att Anders inte skulle kunna ta några saker. Men nu är det klart i alla fall. Så imorgon tisdag åker jag till min älskling för kan inte göra det idag för att idag ska jag tvätta. Sen när jag och älsklingen får en lägenhet som vi hoppas att vi får och kan flytta in i till den 1 februari så är det bara och bära sakerna in i flyttbilen som förmodligen blir en minilastbil. Vi ska kolla på en lägenhet denna vecka någon gång och då ska vi säga att det är kris att vi måste ha den lägenheten som vi ska kolla på. Mamma och vi åkte ut till den lägenheten i fredags kväll när mamma hade slutat jobba och så hann vi fixa allt så vi kunde åka ifrån den lägenheten vid 10 tiden på söndag morgon. Men det var lite konstig att sova där igen och man låg lite på spänn för ifall anders skulle smita från lägenheten och komma ut dit. Men det gjorde han inte så vi blev färdiga. Äntligen imorgon kan jag åka till älsklingen i Oskarshamn igen. 
 
//ha det gött

Så ensamt

Ja idag har jag åkt hem från min älskling men det är så ensamt. Denna vecka ska jag på nytt bvc besök med Melvin och få ny vikt och längd. Sen får jag se hur det blir med besök på cellprovskontroll. Kanske ska avboka det eller boka det till ett annat ställe. Ska även ringa till Byggebo och höra med dem om dem har stora förråd att ha möbler i så jag kan hämta min möbler i Totebo. För jag vill hämta dem så inte mitt ex gör mer saker med dem och allt mitt porslin och så. Om dem har det så kan jag ha möblerna i det så länge tills vi får en annan lägenhet för då flyttar jag in hos min älskling i den 2:an han bor nu. Jag älskar min älskling så mycket. 2014 blir det bröllop för så mycket älskar jag honom och har alltid velat ha ett drömbröllop. Ett drömbröllop där alla man älskar är med som familj, släkt och vänner. Så i januari, februari 2014 någon gång ska vi börja planera. På fredag igen förhoppningsvis ska jag åka ner till min älskling igen.
 
//ha det gött

Förlovade

Hej igen! Ja nu har det varit nyårsafton så nu är det nytt år alltså 2013. På nyårsafton hade vi bara 2-rättersmiddag detta året. Som huvudrätt hade vi fläskfilé, potatis och sås och som efterrätt hade vi vit chokladmousse med hallonsås.
 
 
Denna nyårsafton var väldigt mysig och trevlig även att vi bara var jag min älskling och min son Melvin och min älsklings son Neo. Vi var ensamma vi 4 för att vi var förkylda och lite hängiga. Våra näsor rann som bara den. Innan vi åt vår middag så vid 17 tiden var vi ute vid hamnen här i Oskarshamn för att kolla på årets fyrverkeri. Om ni vill se hur det var så kan ni gå in på denna sida https://www.facebook.com/maria.davidsson.52 och gå ner en bit. Även att vi är förkylda så var vi ändå ute vid tolvslaget och sköt lite raketer och kollade på när andra gjorde det. Vi gick till min älsklings bror och var på samma ställe där dem var och sköt raketer. Vi hade köpt en fyrverkeritårta och en japansk lykta. Lyktan fick vi inte upp för ståltråringen som pappret sitter i var inte hel så den lyfte inte. men vi såg andra lyktor som var på himlen. Vid tolvslaget också så blev jag världens lyckligaste för då förlovade jag och min älskling oss så bröllop äger rum någon gång under sommaren 2014.
 
 
//ha det gött

RSS 2.0