operation

ja nu är det fredag och inte långt kvar till min operation. jag har inte hunnit bli nervös än men kanske kommer kanske inte. ska vara inne på sjukhuset vid 08.30 och sen är operation strax efter lunch. jag hoppas jag inte går så fort ner i vikt för vill att huden ska hinna med. jag skriver igen efter operationen på måndag. skriver hur det har gått och så.
 
//ha det gött

Tidningen

ja imorgon hamnar man i tidningen för min utbildning som jag går på, vi ska dekorera isbanan som ska vara inne i västervik inne i stan. idag höll vi på att bygga julbockar som sen ska kläs med granris. imorgon skulle radio p4 kalmar komma men då kan man inte vara med för måste vara hemma och vabba. måste vabba ör när jag kom till dagis och skulle hämta barnen så hade precis melvin spytt. maginfluensa igen. det var inte så länge sen han hade det sist.
 
 
//ha det gött
 

helgens händelser

På lördagen fortsatte jag att städa hos mamma. jag dammade hela lägenheten och efter det var färdigt så moppade jag golvet. mamma strök julgardiner som jag hängde upp. idag sen så satte vi upp alla adventsstakar och alla julsakerna förutom granen som mamma ska ta i veckan någon gång.
 
I lördags kväll var jag på dans på arenan vid lysingsbadet i västervik. klubben som jag går hos och lär mig buggar hade 25 års jubileum så det var middag och sen var det dans till casanovas. jag hade det väldig trevligt och roligt. min kompis var med så vi hade det tillsammans. jag dansade väldigt mycket. dansade mer än satt stilla.
 
//ha det gött

städning och prydnad

Igår när jag kom hem från skola och hämtat barnen på dagis så gjorde jag iordning 2 blommor i fönstret i köket. Jag köpte 2 amaryllislökar i onsdags. Dem klädde jag med mossa och rött band och hängde upp och ner i fönstret.


I helgen sover jag och barnen hos mamma för jag hjälper henne att städa. När vi städat färdigt så ska vi sätta upp alla adventsstakar plus alla juldagen plus granen. Idag så fort jag och barnen kom till mammas lägenhet så började jag puttsa fönster. Alla fönster är färdiga och har även dammsugit.

//ha det gött

dagens händelser

idag var jag bara i skolan på förmiddagen och sen var jag i stan för att hade en tid på sjukhuset att träffa narkosläkaren inför min operation. för 2 veckor sen var jag och tog mycket blodprover och ekg på vårdcentralen och svaren på dem proverna hade narkosläkaren fått sett nu. han sa att jag är frisk och med sövningen under operationen ska det inte vara något problem med. nu sitter jag och gör lite skolsaker som vi har test i på måndag. måste öva mycket i helgen.

Näs

Idag var jag med skolan på Astrids Lindgrens Näs i vimmerby. Vi var där på studiebesök för att se trädgårdarna runt näs och det muséet som finns där. Vi skulle se hur trädgårdarna är upplagda och planerade. Det var väldigt bra studiebesök. vi fick bra guidning och bra pratat av guiden.
 
 
Detta är muséet.
 
 
Denna hänger över receptionen.
 
 
Denna målade vägg är på utsidan som man ser när man är i trädgården.
 
 
Detta är Astrids barndomshem upp till hon blev 14-15 år.
 
 
I detta hemmet bodde hon i från när hon var 15 till hon blev 18 då hon flyttade till Stockholm.
Hon flyttade till stockholm för att hon blev gravid utan att vara förlovad eller gift. hon ville till 
stockholm för att starta på nytt där ingen visste vem hon var.
 
 
snyggt staket som är byggt av vedklabbar plus att det är en rulle ängsgräs på.
 
 
snygg rumsindelare som är gjort av granstörar i olika längder. det blir mer liv i det när det är olika längder.
 
 
detta är båtsman från "vi på saltkråkan".
 
 
här är olika pippidockor och lite annat.
 
 
just vid denna plats där denna skulptur är så fick Astrid tankarna om en av bökerna hon skrev.
 
 
Som sagt, detta var ett bra studiebesök.
 
//ha det gött

dagens händelser

idag ska jag på ett möte med en läkare inför magoperationen. när jag ändå är i stan så ska jag till dollarstore och handla lite saker. jag ska även träffa chefen på blomsterlandet och prata med henne inför praktik som vi ska ha till våren inom utbildningen jag går på nu.
 
jag längtar till min operation. vill att den ska vara nu. jag har lyckats att gå ner 5 kg redan med bara flytet, alltså shaksen. har hållt på med shaksen sen förra måndagen. Jag hoppas att jag inte går ner för fort för vill att huden ska hinna med för vill slippa en bukplastikoperation.
 
//ha det gött

dagens händelser

ja idag har jag och min mamma varit på möte hos socialen. det är inget dåligt utan ett bra möte så alla som är inkopplade i min familj ska jobba mot samma sak och göra samma saker.efter det så var jag inne på arbetsförmedlingen och träffade m in nya handläggare på drop in tid. när jag hade gjort detta så blev jag körd till skolan av min mamma. när jag slutade kom mamma och hämtade mig för att jag sen skulle köra hem henne och sen hämta mina barn på dagis. när jag kom hem så gick jag igenom willes byrå med kläder och tog bort en storlek med kläder som är för smått nu. nu snart ska jag lägga barnen för att sova sen ska jag bara slappa i soffan.
 
//ha det gött

drömmar

Jag har barn som jag drömt om sen jag var liten. men det finns många fler drömmar i mitt liv. det stora i mitt liv som jag drömmer om är ett vackert och stort bröllop med den rätte. Även att jag har 2 söner så drömmer jag om fler barn i alla fall försöka få en dotter för vill ha en dotter med. nästa sak jag drömmer om är att starta eget inom något. antingen eget café eller egen handelsträdgård med café. då är det unika med café. det finns ju handelsträdgårdar men finns inga med café. men deta med att starta eget får bli i framtiden för måste på något sätt få bort mina skulder som min äldsta sons pappa satte mig i. mer som jag drömmer om är att bo i villa igen med den man älskar. jag är uppväxt i villa men bor i lägenhet nu men tycker mer om att bo i villa.
 
Dagens händelser är att en min bästa kompis med hennes yngsta dotter kommer hit en stun på förmiddagen. i eftermiddag någon gång får jag hem min yngsta son som jag längtar efter. min mamma kommer hit efter hon har ätit lunch hos sig. hon ska vara barnvakt medans jag åker på buggträning.
 
//ha det gött

ensamhelg

Ja då har min äldsta son och jag kommit hem för en liten stund sen från att kört min yngsta son till sin pappa. så nu blir det mys helg med bara min äldsta son. dessa helgerna älskar min son. han är mycket vid min sida väldigt nära alltså. får extra mycket kramar och pussar under dessa helgerna. denna helg blir det bara att ta det lugnt. melvin behöver dessa helger då han får ha mig för sig själv. min lilla "pudding".
 
 
//ha det gött
 

föräldrarmöte

Ikväll nu så har jag varit på föräldramöte på min yngsta sons avdelning på dagis. Fröken sa att det går väldigt bra för wille och även dem andra barnen. dem gör olika saker varje dag men många saker dem gör olika dagar per vecka. som hon sa att dem har vattenlek i alla fall 2 dagar i veckan. imorgon skulle dem börja med lera och göra daker som sen skulle torka. sen i slutet av november ska dem ha vernissage på det. vet inte om det är för föräldrarna eller bara dem andra avdelningarna.dem är ute mycket också. min lilla wille är så duktig.
 
 
//ha det gött
 

operation

Äntligen har jag fått tid till magoperation. jag är så glad. den 30 november ska jag opereras. igår måndag började jag med att bara dricka shakes. jag dricker märket allevo för det går bäst för mig. jag ska dricka shakesen ända fram till operationen. jag hoppas oerationen kommer gå bra och att jag går ner mycket i vikt men inte för snabbt.
 
igår för 3 veckor sen var jag på synkontroll. min syn hade blivit sämre så har nu glasögon på heltid. jag hade 1,0 på ena ögat och 1,2 på andra. tycker om mina nya glasögon.
 
 
//ha det gött
 

RSS 2.0