öppet hus

Ja idag har vi varit på öppet hus på brandstation här i gamleby. Barnen tyckte det var roligt. Dem bjöd på kaffe/saft och bulle på brandstation. Jag tog lite lotter och jag vann en vattenflaska. Barnen fick provsitta i en brandbil och det tyckte barnen var kul.

//ha det gött

Kurering

Ja idag är vi hemma som alltid på fredagar. Men denna fredag är det kurering för wille hade fått feber på eftermiddagen på dagis i onsdags. Igår var vi bara hemma fast vi var hos mamma för det var ju helgdag igår. Det blir kurering över hela helgen så det blir lugnt. 

//ha det gött

Inget

Ja det blev inget med den killen jag träffade på dansen. Han var bara ute efter sex. Som han sa till den kompisen som vi har gemensamt. Han sa kolla på hur hon ser ut. Han hade även skrivit till henne att ville bara se hur det var att knulla ett jävla fetto. Så skönt att det inte gick så långt till sex då. Vi träffades aldrig mer än på dansen. 

//ha det gött

en dag på stan

Då har jag varit på stan idag. Först var jag och lämnade in syskonvagnen på busfrö nytt och bytt. Jag lämnade in den för har skaffat en annan bättre syskonvagn. Efter det så var jag på ett möte på af. Sen var jag hos en kompis och pratade tjejsnack med henne.

I lördags var jag på dans och jag träffade en kille där. Det var han som tog initiativet och min vän som jag har hon känner han sen innan och hon tycker att han är en fin och bra kille. Vi dansade mycket och hånglade en del när vi dansade tryckare. Han hade spanat in mig i somras redan när han såg mig på konserten med brolle. Kommer satsa på det bror på hur det urartar sig framåt här nu.

//ha det gött

RSS 2.0