melvin 2 år

ja förra veckan på tisdagen så blev min stora son 2 år så nu är han stora pojken. vi hade kalas för han i fredags på långfredagen. vi var 14 stycken som var här. 2 pojkar som lekte mycket och stojade och mycket prat från dem vuxna så när alla hade gått så var jag trött i huvudet. helgen som var hade vi det bra när det var påsk. på påskafton så hade jag en vän här och min älskling till pojkvän var här hela helgen. blev lite ledsen när han skulle åka hem i måndags. imorgon ska man gå på marknad här med kompisen.


//ha det gött

irriterande

ja att vissa personer ska vara så irriterande. Willes pappa och jag är som sagt ihop igen men till och med hans bror och broderns fru tycker inte om att vi är tillsammans igen. Fredrik som han heter, hans mamma tycker i alla fall om det och hon tycker att jag är den bästa tjej han har haft. det är huvudsaken att hon tycker om mig. förra gången vi var ihop innan fredde gjorde slut, då tyckte hans bror och broderns fru om mig vad jag tror dem gjorde. så vet inte vad som hänt. men huvudsaken att vi älskar varandra.

//ha det gött

1 månad

ja tiden går fort, nu är min son redan 1 månad. han växer som han ska. även min stora pojk växer och så som han ska.

jag mår inte så bra för jag hatar hur jag ser ut. jag orkar inte leva som jag ser ut. kraftig och dan. jag kommer inte heller klara att gå ner i vikt. det jag heller inte mår bra för är att mamma lägger sig i mitt liv för mycket. hon vill att jag inte ska träffa min sons pappa och inte ens prata med han om vår son. min sons pappa och jag har blivit ihop igen för vi känner så mycket för varandra. men min mamma vill inte det och inte ens prata med han. jag kan inte rå för mina känslor dem bara är. om hon inte backar så tappar hon kontakten med oss igen som hon gjorde när jag var ihop med min stora sons pappa. det är inte samma pappa nu.detta är vår familj men sen tillkommer det min killes son sen innan som heter neo. den stora pojken som är med är min sen innan. min kille har även en till son men som han inte har kontakt med så mycket.

//ha det så gött

RSS 2.0