brolle

ja igår var jag och min kompis på gamleby folkets park för att kolla på brolle och även the refreshments. vi hade väldigt roligt och det var väldigt mycket folk. brolle sjunger väldigt bra och är faktiskt rätt snygg.






//ha det gött

killar

ja att man aldrig kan lita på killar. blir hela tiden sårad och sviken av killar. nej jag ska leva singel i hela mitt liv nu för då blir man inte sårad. jag hittar bara killar som sårar men jag fattar inte varför. jag är ju inte kräsen. det visar sig att dem är helt fantastiska ibörjan men så blir dem bara så idiotiska ju längre tiden går.

//ha det gött

midsommardagen och dagkollo

ja på midsommardagen i lördags var vi fortfarande mamma, jag och barnen som åt lunch. men vid 14 kom min storebror, hans tjej plus hennes döttrar. vi var inne men vid 15.30 tiden gick vi ut och var ute på lekplatsen. vid 17 satte vi igång och grilla och när det var färdigt så gick vi upp och åt. dem var hos mig till ca 19.30. min storebrors tjej är väldigt snäll och trevlig och även hennes döttrar. hon är väldigt bra att ha som svägerska. både jag och mamma tycker om henne. idag tisdagen den 24 juni har jag och min yngsta son varit på dagkollo medans den store var på dagis. det var väldigt roligt och trevligt. träffade en kompis där så vi satt och pratade mycket.



//ha det gött


Midsommarafton

ja igår var det midsommarafton och jag firade tillsammans med mammma och mina barn. vi åt matjessill och färskpotatis till lunch och därefter gick vi till hammarsbadet och kollade på när midsommarstången restes och lite dansuppvisning av hallingebergs dansarna. efter det så var melvin och jag medboch lekte och dansade. när det var färdigt så gick vi hem och på kvällen grillade vi. efter det gick vi tillbaka till hammarsbadet för då var det dans där men vi stannade bara i ca 2 timmar för det blev så kallt. det var bara 12 grader och det är för lite för svensk midsommar.



//ha det gött

dopet

ja den 8 juni hade vi dop för wille. dopet blev bra och fint. Willes pappa kom men det var jobbigt för mig. dopgudstjänsten gick bra men han gnydde lite när han fick vatten på huvudet men annars var han snäll och tyst. doppresenterna han fick var ramar, kläder, smycken och pengar som det ska köpa något för senare. Willes pappa har inte hört av sig sen måndagen den 9 juni och idag när jag skriver är det den 20 juni och midsommarafton så han har inte hört av sig på snart 2 veckor.



//ha det gött

RSS 2.0