Gotlandsresan

Igår den 9 juli kom vi hem från gotland. vi åkte i tisdags den 5 juli. vi har haft det väldigt bra och mysigt. vi gjorde många saker dem dagarna vi var där. vi bodde på campingen vid kneippbyn och den campingen var väldigt fin och stor. under resan så upptäckte jag sidor hos kristoffer som jag inte gjort förut och det gör att det inte blir något mellan han och mig. vio kanske bara träffas vid danser som kompisar. men det är bara om vi tänker lika och åker på danserna för jag säger inte vilka danser jag åker på.
 
Tisdag
 
tisdag åkte vi till gotland. vi åkte härifrån gamleby vid 8 på morgonen för att åka in i västervik och handla lite mat vi skulle ha med oss. sen åkte vi till oskarshamn för att åka båten därifrån. båten gick vid 11.10 och vi var på gotland vid 14.10. från hamnen åkte vi direkt till campingen och började sätta upp tältet direkt när vi kom dit. när vi var färdiga med det så gick vi liten promenad på campingen för att kolla runt. vi åt mat på matställe på campingen på tisdagen.
 
 
melvin leker på båten på väg över till gotland.
 
 
tisdagkvällens solnedgång vid campingen.
 
Onsdag
 
onsdagen så körde vi runt lite på nästan hela gotland och kollade lummelunda grottorna, raukar och kalkbrott. därimellan stannade vi och åt lunch och middag. lummelunda grottorna var intressant och att se raukar var spännande.
 
 
lummelunda grottorna
 
 
gotlands högsta rauk jungfrun
 
 
 
onsdagkvällens solnedgång
 
Torsdag
 
på torsdagen var vi på kneippbyns sommar och vattenland. på förmiddagen var vi på sommarlandet och där ingår pippi huset villa villerkulla. melvin åkte lite karuseller och hoppade lite studsmatta och så. på eftermiddagen var vi på vattenlandet och badade länge. kunde inte ta bilder på vattenlandet för mobilen låg i skåpet i omklädningsrummet.
 
 
Kristoffer och melvin hoppar studsmatta.
 
 
Villa villerkulla
 
 
melvin kör elbil
 
 
torsdagkvällens solnedgång
 
Fredag
 
på fredagen var vi i visby och kollade ringmur och lyssnade lite på politiker för det har ju varit almedalsveckan i visby denna vecka. när vi åkte från visby så åkte vi lite norr om visby till en strand och badade och sen åkte vi tillbaka till campingen för sista natten.
 
 
lite ringmur
 
 
en kyrkoruin
 
 
en park i visby
 
 
melvin som gungar efter badet innan vi åkte tillbaka till campingen.
 
 
fredagkvällens solnedgång
 
Lördag
 
på lördagen var det dags att åka hem så efter frukosten så tog vi ner tältet och packade in i bilen och chekade ut från campingen. vi åkte in till visby och gick och kollade lite till och bara väntade in att åka båten. det jag skrev i början om mig och kristoffer att det inte blir något. det är vi eniga om för han känner bara med kompis men inget mer.
 
 
 
//ha det gött
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0