bak

ja i söndag bakade jag igen för vi behövde bröd igen. denna gången bakade jag ett så kallat brytbröd med örtkryddor i och det blev gott. det blir billigast att baka allt bröd själv för matpriserna går ju upp och då samtídigt brödpriserna. här är det brödet jag gjorde i söndags:
 
 
igår måndag så gjorde jag start degarna till bröden som jag gjorde idag. till den ena skulle det vara skållat mjöl som skulle ha stått över natten och till den andra skulle det vara en surdeg och surdegen ska stå över natten den med. dem limporna med skållat mjöl var apelsinlimpor som blev goda för jag provsmakar ju alltid det jag bakar. det med surdegen var lingonlimpor som också blev goda. dem med apelsin i det var koncentrerad apelsinjuice.det med lingon i det var lingonsylt.
 
 
//ha det gött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0